Cheryl Glenn: Rhetorical struggles and the 2016 U.S. presidential campaign

Donald_Trump_and_Hillary_Clinton_during_United_States_presidential_election_2016Forskergruppen for tekst og retorikk ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier har, i samarbeid med POLKOM ved Institutt for medier og kommunikasjon, gleden av å invitere til åpent retorikkseminar med én av USAs ledende retorikere, Cheryl Glenn fra Penn State University.

Cheryl Glenn
Cheryl Glenn

Onsdag 14. september kl 1215-1400, Eilert Sundts hus: Seminarrom 847

A leading scholar-teacher of rhetoric and writing, Cheryl Glenn is Liberal Arts Research Professor of English and Women’s Studies, John Moore Teaching Mentor, and co-founder of Penn State’s Center for Democratic Deliberation. Professorand On-Site Director of the Bread Loaf Graduate School of English, Santa Fe Campus. Over the course of her career, she has won numerous research, scholarship, teaching, and mentoring awards and has delivered lectures and workshops across North America, Europe, Asia, the Middle East, and Africa.

Diskutér på facebook