Retorikkseminar torsdag 5. desember: Carolyn Miller – Genre as social action (1984) revisited

(Foto: North Carolina State University)
(Foto: North Carolina State University)

Mange av dere kjenner sikkert Millers klassiker «Genre as social action» fra 1984. Artikkelen, som fornyet den internasjonale sjangerforskningen, er en levende klassiker i den forstand at den inspirerer studenter og forskere verden over til stadig nye studier. Vi har nå invitert Miller til å reflektere over denne artikkelen snart 30 år etter. En annen ledende skikkelse innen sjangerforskningen, Per Ledin, vil kommentere.

Dette er dermed en begivenhet å få med seg for alle retorikkinteresserte!

Tid: torsdag 5. desember 2013, kl. 13.15-15.00

Sted: Sophus Bugges hus A2, Blindern

Seminaret er åpent for alle!

Arrangeres av Forskergruppen for retorikk og kommunikasjon ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier (ILN) i samarbeid med Institutt for medier og kommunikasjon (IMK). Les mer om seminaret her.

Diskutér på facebook