Tre glade nyheter

1. Sine Halkjelsvik Bjordal, som har gjort en kjempejobb for Forskningsmiljøet Norsk sakprosa gjennom etpar år, har fått fulltidsjobb i det nye språkhistorieprosjektet, og er allerede på plass der, til utvilsom glede for språkhistorien. Som hennes etterfølger har vi ansatt masterstudent i retorikk og språklig kommunikasjon, Ann-Christin Børstad. Vel møtt til deg, Ann-Christin!

2. Tidsskriftet Sakprosa vokser i alder og visdom, og nå er det blitt lettere å finne dette nett-tidsskriftet, det har nå simpelthen «url-en» sakprosa.no.

3. Salgssuksessen Samsung Galaxy SII har i uminnelige tider gitt denne meldinga når man slo den av, slik enkelte strålingsskeptikere blant oss gjør hver kveld: «Din enheten vil nå bli slått av». Hvor mange tusen norske menn og kvinner måtte leve med denne grammatikalske lapsus inntil den forsvant med en tvungen oppdatering her forleden? (Gladnyheten ligger her i siste del av foregående setning.)

Diskutér på facebook