«All verdens kunnskap» på Nasjonalbiblioteket

Forskningsmiljøet norsk sakprosa bidrog i fjor til forskningsprosjektet «Encyklopedisjangeren i et paradigmeskifte», et samarbeid mellom det tverrfakultære forskningsprogrammet Kultrans og Nasjonalbiblioteket. Prosjektet resulterte blant annet i utstillingen «All verdens kunnskap. Leksikon fra perm til skjerm», og denne er å finne på Nasjonalbiblioteket frem til 26. januar. Utstillingen er åpen for alle, i hele bibliotekets åpningstid.

Torsdag 17. januar kl. 13-15 arrangeres det dessuten en omvisning med foredrag av Øivind Berg, og lørdag 19. januar kl. 13-15 blir det omvisning og workshop for hele familien. Les mer om disse arrangementene i Nasjonalbibliotekets arrangementskalender.

I tillegg til utstillingen på Nasjonalbiblioteket er det blitt laget en flott nettutstilling, vel verdt en titt:  http://www.nb.no/utstillinger/leksikon/

Diskutér på facebook