Internasjonal konferanse om encyclopedisjangeren

8. og 9. november arrangerer Kultransprosjektet Encyklopedisjangeren i et paradigmeskifte en internasjonal konferanse om encyklopedisjangeren, i samarbeid med Nasjonalbiblioteket. Konferansen har fått tittelen Encyclopedias and beyond, or: what was modern about the modern encyclopedia?, og det vil bli holdt foredrag både om spesifikke encyklopediske prosjekter, som Diderot’s Encyclopédie, Arbeidernes leksikon, Nordisk familjebok og Salmonsens Konversationsleksikon, og om mer generelle temaer knyttet til encyklopedisjangerens fortid og fremtid. Til konferansen kommer blant andre Seth Rudy (Rhodes College, Memphis), Ulrike Spree (Hamburg University of Applied Sciences), Ziko van Dijk (Wikimedia Nederland), og Olof Sundin (Lund Universitet).

Konferansen finner sted på Nasjonalbiblioteket 8. og 9. november og er åpen for alle. Det koster ingenting å delta. Påmelding til Katrin Wollstein: katrinwo@nullsai.uio.no.

Program og mer informasjon finnes på nettsidene til Kultrans.

Diskutér på facebook