Velkommen til årets første retorikkseminar!

Mandag 9. januar inviterer forskergruppa for tekst og retorikk til årets første retorikkseminar, med Anja Sletteland, forsker ved Harvard Kennedy School og PhD-kandidat ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi (UiO) som innleder.

Tittelen på seminaret er «Palestina, Israel og kampen om spillereglene«, og i invitasjonen til seminaret står det:

 Palestinernes FN-søknad om status som selvstendig stat i høst overførte konflikten med Israel til en ny arena. Men debatten i FNs Generalforsamling avslørte en grunnleggende uenighet i verdenssamfunnet om hvilke spilleregler som gjelder når konflikten skal løses.

Seminaret vil utforske kampen om spillereglene som for tiden pågår i firkantdramaet mellom Israel, Palestina, FN og USA.

Seminaret er åpent for alle – vel møtt!

Tid: Mandag 9. januar kl 1215-1330

Sted: P.A.Munchs hus, seminarrom 4 (1. etg.)

Diskutér på facebook