Velkommen til årets siste retorikkseminar!

«Hvorfor vant Obama?» er tittelen på årets siste retorikkseminar, hvor forfatter og journalist Erik Møller Solheim kommer for å snakke om det retoriske arbeidet i Obamas valgkamp.

I invitasjonen til seminaret står det følgende:

Alt dette skjedde på grunn av deg», skrev Barack Obama i en e-post til sine frivillige etter valgseieren 4. november 2008. I løpet av kampanjen hadde 8 millioner mennesker bidratt til kampanjen hans. Erik Møller Solheim var en av dem. Med En stemme for Obama (2009) forsøker han å forstå sitt eget norske forhold til Amerika, men også hvorfor han og millioner av amerikanere med ham, var villige til å bruke fritid og arbeidstid for å få senatoren fra Illinois inn i Det hvite hus. I sin innledning vil han drøfte Obamas retoriske arbeid, hvor presidentkandidatens berømte taler bare er én bestanddel.

Professor i tekstvitenskap Kjell Lars Berge vil kommentere.

Tid: Mandag 6. desember kl 12.15-13.30

Sted: Seminarrom 12, P.A. Munchs hus

Diskutér på facebook