Karen J.Lunsford: “The Digital Future of IMRAD”

I regi av det nye realfagsbiblioteket vil Karen J. Lunsford, Associate Professor of Writing ved University of California, tirsdag 16. november holde forelesningen “The Digital Future of IMRAD”. Her vil hun diskutere hvordan nye digitale publiseringsteknologier har innvirkning på den tradisjonelle strukturen i vitenskapelige artikler.

I forlengelse av forelesningen vil det dessuten bli arrangert en workshop med tittelen “Controlling Information Flow”, hvor ulike teknikker for hvordan man kan gjøre egne akademiske tekster mer sammenhengende og tilgjengelige for leserne skal gjennomgås og drøftes.

Les mer om forelesningen og workshopen her (pdf).

Tid: tirsdag 16. november kl. 09.15-12.00

Sted: Auditorium 5, Vilhelm Bjerknes hus,
Blindern

 

(Også 15. november holder Lunsford foredrag på Blindern, les mer om dette her! )

Diskutér på facebook