Velkommen til høstens første retorikkseminar!

Onsdag 18. august kommer Lisa Storm Villadsen fra Universitetet i København og holder semesterets første retorikkseminar. Seminaret har tittelen ”Den officielle undskyldning  – indbegrebet af tom retorik?”, og Villadsen vil ta opp spørsmål som: Hvad er en god undskyldning? Hvad skal vi mene om offentlige og  officielle undskyldninger? – Giver det overhovedet mening at undskylde på vegne af andre end blot sig selv? Hvad kan retorikken bidrage med til forståelsen af officielle undskyldninger?

Lisa Storm Villadsen er ph.d. og lektor i retorikk ved Universitetet i København. Hennes forskningsinteresser er innen retorisk teori og retorisk kritik, deriblant emner som retorisk agency og retorisk medborgerskap.

Tid: Onsdag 18. august kl. 12.15-13.30
Sted
: Grupperom 7, Georg Sverdrups hus

Les mer om Villadsen og seminaret her.

Diskutér på facebook