Nytt tidsskrift publisert i dag!

Forskningsmiljøet norsk sakprosa er stolt over å presentere det nordiske nettidsskriftet Sakprosa som lanseres i dag. Før jul ble tidsskriftet varslet, med en felles programartikkel av ansvarlig redaktør Johan L. Tønnesson og redaktør av skriftserien, Kjell Lars Berge. I dag publiseres endelig de fem første forskningsartiklene. Forfatterne vi har æren av å presentere i dette årets første utgave er Aslaug Veum, Harald Hornmoen, Andreas Nord, Maja Michelsen og Jon Hellesnes.

Samtidig lanseres også nummer 11 i skriftserien Sakprosa. Det er Harald Hornmoens ferske studie Førti år i forskningens tjeneste. Fremvoksende naturvitenskapelig og medisinsk forskning i A-magasinet og VG i 1966, 1986, 2006.

Hvis du har kommentarer eller artikkelidéer, er du når som helst velkommen til å kontakte redaksjonen eller medlemmer av det nordiske redaksjonsrådet.

Gå til tidsskriftet og skriftserien sakprosa.
God lesing!

Diskutér på facebook

Én kommentar til “Nytt tidsskrift publisert i dag!

Kommentarfeltet er inaktivt, bli med i diskusjonen på facebooksiden!