Sakprosa i skolen

Landslaget for norsk undervisning (LNU) arrangerer slippfest for boka Sakprosa i skolen, boka som bl.a. inneholder alle tekstene i LNUs sakprosakanon. Det blir et gratis arrangement på Litteraturhuset, med spennende innlegg fra kjente figurer i den offentlige sakprosadebatten. Blogger og tidligere student ved Aschehougs sakprosaskole Ida Jackson spør hvorfor det er viktig å jobbe med sakprosa i skolen, og hva som skal til for å bli en god sakprosaforfatter. Gudmund Hernes snakker om viktigheten av konontenking i skolen. Geir Gulliksen forsvarer den «unyttige» kunsten i skolen. Johan L. Tønnesson kommer like godt med en kjærlighetserklæring til sakprosaen. Velkommen til slippfest!

Tidspunkt: tirsdag 1. juni kl. 18:00
Sted: Amalie Skram, Litteraturhuset i Oslo

Last ned mer info her.

Diskutér på facebook