Sakprosa i norskfaget

Landslaget for norskundervisning (LNU) inviterer til seminar om temaet «sakprosa i skolen». Seminaret, som går av stabelen ved Universitetet i Oslo 6. november, tar utgangspunkt i LNUs egen sakprosakanon for skolen, og en rekke foredragsholdere skal se nærmere på hvordan de utvalgte tekstene kan brukes i skolen. Lærere på videregående og ungdomstrinn oppfordres til å delta på seminaret.

Tidspunkt: fredag 6. november kl. 8.45–15.45
Sted: Helga Engs hus, Blindern i Oslo

Se LNUs nye, flotte nettsider for mer informasjon og påmelding.
Her kan du laste ned programmet.

Ta også en titt på LNUs nye blogg. I dag kan du lese innlegg fra Bård Vegar Solhjell i Sosialistisk Venstreparti og Trine Skei Grande fra Venstre. De har blitt utfordret til å skrive om tidsbruken i norskfaget: Hva må gjøres for at norsklæreren skal få brukt tida si konstruktivt på undervisning, elever og fag? Hva mener de kan gjøres for å beholde flinke og høyt utdannede folk i skolen som norsklærere?

Diskutér på facebook