Ronald Reagans taleskriver foreleser i Norge

Clark S. Judge, White House Writers Group, sentral taleskriver for George Bush (senior, da han var visepresident for Ronald Reagan), og for «Mr Eloquence», Ronald Reagan, kommer til Handelshøyskolen BI i Oslo, Nydalsveien 37, onsdag 16. september kl 18.00–20.00. OBS: TIDSPUNKTET ER ENDRET TIL 17.30-19.00. Han foreleser og setter av tid til spørsmål og svar.

Judge er foreleser for Washingtonseminaret, et årlig seminar for journalister, mediefolk, politikere og samfunnsinteresserte i Washington D.C. Han er Washingtonseminarets gjest under oppholdet sitt i Oslo, og forelesningen er arrangert i samarbeid med tekst og retorikk-miljøet ved ILN.

Diskutér på facebook

2 kommentarer til “Ronald Reagans taleskriver foreleser i Norge

Kommentarfeltet er inaktivt, bli med i diskusjonen på facebooksiden!