Tekstallianse

21.–22. august er det duket for Tekstallianse i Oslo. Denne helgen samles over 100 nordiske og internasjonale småforlag, festivaler, tidsskrifter, organisasjoner og nettverk på Litteraturhuset. Fra Tekstallianses hjemmeside: “Tekstallianse er en messe og en festival som viser frem bredden og mangfoldet blant små, mellomstore og mer eller mindre uavhengige og idealistiske aktører innen litteratur, musikk, billedkunst og teater. Felles for alle utstillerne er en vilje til å etablere et alternativ til den kulturelle offentligheten de store forlagene og de største avisredaksjonene representerer.”

Lørdag 22. august kl 11.00-18.00: Åpen messe og program på Litteraturhuset
Lørdag 22. august kl 20.00: Åpen fest og program på Revolver

Alle arrangementene har fri entré. Les mer, og se program på www.tekstallianse.no.

Diskutér på facebook