Kåring av sakprosakanon i skolen

I anledning Landslaget for norskundervisning (LNU) sin landskonferanse i Tromsø i mars , har det blitt satt i gang en sakprosakåring. En jury, bestående av Ove Eide (juryleder), Karianne Bjellås Gilje, Ivo de Figueiredo, Kristin Helstad, Jonas Bakken og Trine Gedde-Dahl, skal kåre norsk sakprosakanon for skolen. Resultatene lanseres altså på konferansen. Over nyttår kan du høre redaktør for Norsklæreren Astrid Elisabeth Kleiveland – som er ansvarlig for kåringen sammen med Kirsten Kalleberg – intervjuet i radioprogrammet Sakprosa på P2.

Les artikkel om kåringen i siste nummer av Norsklæreren, og se også LNUs nettsider.

Diskutér på facebook

Én kommentar til “Kåring av sakprosakanon i skolen

Kommentarfeltet er inaktivt, bli med i diskusjonen på facebooksiden!