Tverrfaglig konferanse om Mikhail Bakhtins dialogisme.

Universitetet i Stockholm inviterer til tverrfaglig konferanse om perspektiver og begrensininger for Mikhail Bakhtins dialogisme 3.-5. juni 2009, og inviterer alle interesserte. Konferansen henvender seg til forskningsmiljøene, og dens mål er å forene ulike akademiske disipliner der vi de siste årene har opplevd en økende interesse for Bakhtins arbeid.  Ideen om dialogisme i kommunikasjon har særlig vært en kilde til inspirajon innenfor en rekke forskningsgrener i vesten siden 1980-årene. Påmeldingsfristen er 3. april.

Programkomiteen inviterer dessuten deltakere til å bidra på konferransen, og bidrag må sendes inn til vurdering innen 31. januar. For påmeldig, innsending av bidrag og for mer informasjon, se konferansens nettside.

Les fullstendig invitasjon og informasjon om innhold og program.

Diskutér på facebook