Sakprosa på radio.

På fredag går første utgave av radioprogrammet Sakprosa på lufta!
Professor Johan L. Tønnesson er gjest, og sammen med kritiker Susanne Moen Stephansen skal han klargjøre begrepet for de hundre tusen lytterne. Programlederne Lisbeth David-Andersen (tidl. Et delikat problem) og Jan Birger Arentz (tidl. Sånn er livet), har også bedt Guri Hjeltnes anmelde Ebba Haslunds Ild fra Asker, en biografi om Berit Ås. Lytterne vil dessuten få seg noen overraskelser når de får høre hva mannen i gata forbinder med begrepet sakprosa.
En liten rosin til slutt: Torkjell Berulfsen leser sjelden skjønnlitteratur, påstår han, men han er en rev etter sakprosa. Og selvsagt kåserer han i programmet Sakprosa.

Lytt på radio, NRK P2, fredag 4. april kl.09.03 og reprise lørdag 5. april kl.16.03.
Les intervju med programleder Lisbeth David-Andersen.

Diskutér på facebook