Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Presentasjon av masteroppgaver våren 2017

7. juni, 2017 kl. 9:00 am - 1:00 pm

Studentene som har levert masteroppgave på studieretningen Retorikk og språklig kommunikasjon våren 2017 vil holde en kort presentasjon av sine masteravhandlinger med rom for kommentarer og diskusjon.

 

Programmet er som følger:

09.15: Marthe Ødegård Olsen: «Å høre etter noe mer. Visualisering av instrumental musikk – i en tegnspråktolks perspektiv»

09.45: Simon Stjern: «Jeg prøver å skrive det jeg tror de ville skrevet selv – En kvalitativ undersøkelse av tre taleskriveres arbeid med å konstruere karakter i politiske taler»

10.15: Nina Jansen Wiig: «Innholdsmarkedsføring – fordi vi bryr oss?  En analyse av seks tekster fra DNB og Gjensidige»

10.45: Filip-André Baarøy: «Forglemmelsen av de glemte – En argumentasjonsanalyse av Mitt Romneys tale som skulle stoppe Donald Trump»

11.15: Nora Hjelmbrekke: «Paragrafer og de greiene der» – En fokusgruppeinformert analyse av klarspråklig formidlingspotensiale i informasjonstekst om asylregler»

12:00 Oda Berg: «Muligheter og utfordringer ved deling av klare tekster i kommunesektoren – En kvalitativ undersøkelse av kommunalt klarspråksarbeid»

12.30: Anneline Rølsåsen: «Snus er min beste venn, og verste fiende. En multimodal analyse av to reklamefilmer fra Helsedirektoratet»

 

Detaljer

Dato:
7. juni, 2017
Tid
9:00 am - 1:00 pm

Arrangør

RETKOM

Sted

P.A.Munchs hus, seminarrom 10, Blindern
Niels Henrik Abels 36
Oslo, Norge
+ Google Map